26-04-2022

WEBMASTER

Som følge af, at vores tidligere kasserer - Gitte Andersen - efter eget ønske udtrådte af bestyrelsen, forlod Gitte Andersen også posten som pensionistforeningens leder for "styringen" af foreningens hjemmeside.

Bestyrelsen har 25 april 2022 indgået en aftale med Bent Erik Olsen (BEO) om, at han "indtræder på den ledige post".

Som enhver kan erfare, har hjemmesiden - som endnu ikke er færdigredigeret - gennemgået en "foryngelseskur", idet formålet er, at tilføre fornyelse af hjemmesiden med vægt på, at gøre  den mere informativ, aktivitetsopdelt (pensionistforeningen / Krolfafdelingen), overskuelig og brugervenlig.

Bestyrelsen ser frem til et godt samarbejde med BEO og opfordrer ALLE til at udforske hjemmesiden - giv os din mening til kende.

Mona - Formand