Så er vi igang . . . . 🤗

Første træningsdag i 2022 bliver tirsdag 1 marts fra kl. 10.oo

Klubmesterskaberne 2022.

Mesterskaberne afholdes i september måned og der afvikles 8 kampe.

Pris kr. 20,- pr. Deltager

HUSK

Tilmelding til Bruno Olsen - tlf. 23938706

Sommerfest fredag 24 juni 2022 kl. 13.00

Lokal-vejrmelding:

+ 24/27 grader - sol fra skyfri himmel - vindhastighed o,4 m/sek - nedbør O mm - luftfugtighed 93 % - vindretning SW - lufttryk 1015,2 hPa

= sved på panden . . . . . 😅

Vel bænkede i det heldigvis opstillede telt, der gav os god beskyttelse mod den bagende sol, kunne Sommerfesten indledes med fællesspisning af platte fra Kvickly i Vordingborg - klubben var vært med snaps, øl, vand, vin og kaffe.

Efter at have nydt den dejlige platte - de lune øl og varme snapse - steg humøret betydeligt, men heldigvis gav støjniveauet ikke anledning til naboklager.

En rigtig hyggelig sommerfest - succes

Enkelte fik sig en svingom på krolf-banerne - der var dog ingen "pålidelige meldinger" om Hole in one . . . . 🤩

Årsmødet 2022

Vi afholder Årsmødet 1 november kl. 14.oo i Viemose Egnshus.

Ca. Kl. 17.oo vil der være Fællesspisning.

Arbejdsdage 2022 . . . 😳

Sidste mandag i måneden er afsat som ARBEJDSDAG og vi mødes kl. 10.oo ved klubhuset for at pleje vores faciliteter - pleje af baner (startafmærkning og oprensning af huller), pleje af beplantning og ikke mindst vedligeholdelse af klubhuset og borde/bænke.