Så er vi igang . . . . 🤗

Første træningsdag i 2022 bliver tirsdag 1 marts fra kl. 10.oo

Sommerfest fredag 24 juni 2022 kl. 13.00

Lokal-vejrmelding:

+ 24/27 grader - sol fra skyfri himmel - vindhastighed o,4 m/sek - nedbør O mm - luftfugtighed 93 % - vindretning SW - lufttryk 1015,2 hPa

= sved på panden . . . . . 😅

Vel bænkede i det heldigvis opstillede telt, der gav os god beskyttelse mod den bagende sol, kunne Sommerfesten indledes med fællesspisning af platte fra Kvickly i Vordingborg - klubben var vært med snaps, øl, vand, vin og kaffe.

Efter at have nydt den dejlige platte - de lune øl og varme snapse - steg humøret betydeligt, men heldigvis gav støjniveauet ikke anledning til naboklager.

En rigtig hyggelig sommerfest - succes

Enkelte fik sig en svingom på krolf-banerne - der var dog ingen "pålidelige meldinger" om Hole in one . . . . 🤩

Hyggekrolf mandag 4 juli 2022 kl. 10.00

10 spillere fra SeniorMotion og Trivsel fra Vordingborg ("Vordingborg Krolf") kom på hyggevisit for sammen med os, at spille krolf på Rød, Sort og Gul bane.

Der blev inden frokost afviklet 2 spil, hvorefter vi sammen kunne nyde vores medbragte mad i en god stemning.

Efter frokosten afviklede vi yderligere 1 spil inden "administrationen" hastigt gjorde klar til Præmieuddelingen.

Som det fremgår af resultatlisten, var damerne så "ubeskedne" at snuppe de første 4 placeringer og hvor Maja Andersen blev nr. 1 med 97 slag. Bent Erik Olsen (BEO) blev bedste mandlige spiller med 100 slag = en 5. Plads 🙄

Alt i alt en rigtig hyggelig dag sammen med festlige venner fra Vordingborg.

Hyggekrolf torsdag 21 juli 2022 kl. 10.00

Det var hygge-krolf i ordets bedste betydning og kampene blev da også afviklet i en god stemning og ikke mindst kampgejst på den gode måde. I alt 33 "krolfere" deltog.

Dog måtte vi se førstepladsen gå til Søllested - vi snuppede så 2, 3, 4 og 5 pladsen - samt mange andre placeringer, men alt i alt en rigtig hyggelig dag sammen med gode venner fra Søllested.

UPS . . .

Spillerne fra Søllested ankom i 3 køretøjer, men havde inden ankomst "fornøjelsen" at hilse på ordensmagten, som med rund hånd, tildelte førerne af de 3 køretøjer en lille hilsen = FARTBØDER.

Klubmesterskaberne i 2022.

Mesterskaberne afholdes i september måned.

Vi har nu passeret 1 september og kampen er igang om de aktrative titler og præmier . . . 😀

Årsmødet 2022 - Se ny dato

Vi afholder Årsmødet 15 november kl. 14.oo i Viemose Egnshus.

Ca. Kl. 17.oo vil der være Fællesspisning.

Husk tilmelding - senest 26 oktober 2022  til Bruno

Pris pr. Person. Kr. 100,-

Arbejdsdage 2022 . . . 😳

Sidste mandag i måneden er afsat som ARBEJDSDAG og vi mødes kl. 10.oo ved klubhuset for at pleje vores faciliteter - pleje af baner (startafmærkning og oprensning af huller), pleje af beplantning og ikke mindst vedligeholdelse af klubhuset og borde/bænke.